Vriendenloterij

Steun D.O.S. Den Oever en maak iedere maand kans op meer dan 100.000 prijzen!
Met de VriendenLoterij kan het! Elke maand zijn er tienduizenden prijzen te winnen zoals tv’s, reischeques, auto’s en geldprijzen, die oplopen tot wel € 100.000,-. En het mooie is, met de VriendenLoterij wint D.O.S. Den Oever sowieso. Ten minste, als je ook meespeelt met een lot dat gekoppeld is aan Gymvereniging D.O.S. Den Oever.

De helft van de inleg gaat naar D.O.S. Den Oever!
Speel mee in de VriendenLoterij en kies als goed doel D.O.S. Den Oever. Dan maak je niet alleen kans op geweldige prijzen, je steunt tegelijkertijd met de helft van de lotprijs de clubkas. Een lot in de VriendenLoterij kost € 13,25 per trekking inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus.
Er spelen momenteel 6 mensen mee met de VriendenLoterij voor D.O.S. Den Oever. Dit kan D.O.S. Den Oever per jaar € 456,- opleveren. Het geld dat D.O.S. Den Oever vanuit de VriendenLoterij ontvangt, wordt besteed aan nieuwe materialen of attributen. Steun jij D.O.S. Den Oever al? Koop een lot of koppel je lot aan D.O.S. Den Oever!

Steun  D.O.S. Den Oever en speel mee!
Bij de VriendenLoterij is je mobiele telefoonnummer je lotnummer. Heb je geen mobiel nummer? Geen enkel probleem. Het computersysteem van de VriendenLoterij genereert dan een lotnummer voor je.

Speel je al mee met de VriendenLoterij?
Bel naar de VriendenLoterij: 0900 300 1400 (50 ct/p gesprek).

  1. Laat je lot(en) koppelen aan D.O.S. Den Oever door middel van het doorgeven van de volgende code: 6071
  2. Je speelt al vanaf de volgende maand mee voor D.O.S. Den Oever.

 Heb je nog geen loten? Of wil je extra loten?

  1. Klik op deze link
  2. Vul je gegevens in;
  3. Koop een lot.

Wil je meer weten of heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@dosdenoever.nl

Koop nu je (extra) lot! Je maakt elke maand kans op fantastische prijzen én je steunt ook nog eens D.O.S. Den Oever! Meedoen dus. Klik hier