Dance2Demo

Ieder jaar doet Djèstiek mee aan Dance2Demo. Dance2Demo’s bieden aan groepen de mogelijkheid om ingestudeerde dansen aan publiek te laten zien. De KNGU organiseert ieder jaar in samenwerking met clubs de regionale Dance2Demo’s.

In 2019 vond het evenement plaats in Leiden. Hier lieten de dansers van Djèstiek 4 dansen zien aan het publiek. Met de dans “Leave the light on” liet de oudere groep van Djèstiek een goede technische dans zien met een goed gebruik van materialen en contrasten. Hiervoor ontving Djèstiek één van de twee Awards.

Met de dans “Survivor” gedanst door alle 20 dansers, waarbij de kleding en muziek keuze hoge ogen scoorde won Djèstiek de tweede Award. Met een euforisch gevoel verliet Djèstiek de hal in Leiden met twee prachtige Awards om mee terug te nemen naar Den Oever. Voor Djèstiek een succesvolle dag in Leiden en een enorme eer voor de dansers van Djèstiek en de leiding en choreograaf Morena de Vries.

Hieronder een kleine impressie van die dag. Meer foto’s van deze prachtige middag zijn te vinden op onze Facebook pagina. Daarnaast zijn op Youtube de dansen te zien.